image

Advocaat Arbeidsrecht
Mr. E. (Elzemieke) Schouten

Elzemieke heeft ruime ervaring met zowel adviseren als procederen over alles wat de relatie tussen een werkgever en werknemer raakt. Zij heeft als specialist arbeidsrecht dagelijks contact met ondernemers, werkgevers en werknemers.
Lees meer >>

image

Advocaat Ondernemingsrecht, Contractenrecht, Intellectuele Eigendomsrecht, Faillissementsrecht
Mr. A.J. (Arjan) van der Knijff
Arjan van der Knijf is praktisch ingesteld; de klant heeft een probleem en wil dat het opgelost wordt. Dat is waarvoor de advocaat op aard is. Dus dat staat dus ook centraal. Daarbij wordt flexibel meegedacht. Arjan is in juridisch opzicht een schaker die vooruit kan denken.
Lees meer >>
image

Advocaat Familierecht, mediator
Mr. H.J.P.M. (Mirelle) van Berckel – van der Rijken

Betrokken, recht door zee, analytisch, positief, probleem oplossend, empathisch, doen wat je belooft; dat zijn de kernwaarden die passen bij Mirelle van Berckel-van der Rijken in haar werk als advocaat. Mirelle zal er voor de cliënt zijn, met een eerlijk advies over alle (on)mogelijkheden.
Lees meer >>
image

Advocaat ondernemingsrecht
Mr. M.H. (Marco) den Otter

Marco den Otter wordt geroemd om zijn verfrissende daadkracht. Hij reikt ondernemers de beste juridische oplossingen aan in directe, duidelijke en eerlijke taal. De doordachte adviezen van Marco zijn van een topkwaliteit waar een ondernemer daadwerkelijk iets aan heeft.
Lees meer >>
image

Advocaat Arbeidsrecht, Personen- en Familierecht
Mr. M. (Marjolijn) van Alphen

Marjolijn van Alphen weet dat een juridisch geschil, zakelijk of privé, altijd ingrijpend is. Zij kijkt daarom altijd of er een gulden middenweg te vinden is, zodat er geen rechter aan te pas hoeft te komen. Mocht dat niet lukken dan schuwt zij de rechter niet.
Lees meer >>
image

Advocaat privacy, data protectie en intellectueel eigendomsrecht
S. (Simone) Dirven

Simone Dirven is jong, ambitieus, doortastend en analytisch sterk. Binnen de kaders van de wet weet zij zich flexibel te bewegen. Haar creativiteit komt haar hier goed van pas. Zij vindt het dan ook een uitdaging om verder te kijken dan de juridische vraag.
Lees meer >>