Mirelle van Berckel-van der Rijken
Advocaat Familierecht, mediator

Betrokken, recht door zee, analytisch, positief, probleem oplossend, empathisch, doen wat je belooft; dat zijn de kernwaarden die passen bij Mirelle van Berckel-van der Rijken in haar werk als advocaat.

Mirelle is haar carrière begonnen in de letselschade-praktijk. Zij was werkzaam als expert personenschade en werkte in opdracht van verzekeraars. Sinds 2001 is zij werkzaam in de advocatuur; in eerste instantie volledig gericht op de letselpraktijk.

In de loop van de jaren is de focus steeds meer gericht op de familie-praktijk. Mirelle mag zich met recht een ervaren familierecht advocaat / mediator noemen die haar cliënten met veel plezier en deskundigheid bijstaat. Mirelle is lid van de specialisatievereniging vFAS.

U kunt als ondernemer of als particulier bij haar terecht voor echtscheidings-mediation maar ook voor een zaak waarbij tussen partijen een procedure wordt gevoerd. Mirelle zal er voor de cliënt zijn, met een eerlijk advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden.

De kracht van het kantoor Kessels is gelegen in de diverse specialisaties. Juist in het familie- en het personenschaderecht is dat een groot goed. In zaken waarbij ondernemers betrokken zijn, wordt vaak de samenwerking gezocht met ondernemingsrechtelijk collega advocaten binnen het kantoor. De lijnen zijn dan kort en dat is voor alle partijen erg prettig.


Advocaat sinds:
 2001
Afgestudeerd: Utrecht 1994
Rechtsgebieden: familierecht (mediation), aansprakelijkheidsrecht, letselschade
Lidmaatschappen:
 Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS)
– Vereniging van Collaborative Professionals (VVCP)
Nevenfuncties:
– Juridisch Adviseur bij het Meldpunt Seksueel Misbruik binnen de R.K.-kerk
– Lid van de Raad van Orde van de Orde van Advocaten in het arrondissement Zeeland-West-Brabant

E-mail: berckel@kesselsadvocaten.nl