Marc van Bruggen
Echtscheidingsadvocaat

Een ervaren begeleider

Het contact opnemen met een echtscheidingsadvocaat is voor velen een enorme stap. Het uit elkaar gaan is een groot, bijzonder life-event dat gepaard gaat met grote onzekerheden. Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen die te maken krijgen met echtscheiding of beëindiging samenwonen en alles wat daarbij komt kijken. Mijn ervaring heeft mij geleerd waar mensen grote behoefte aan hebben: vertrouwen.

Ik kan mezelf omschrijven als empathisch, coachend, adviserend en zeer betrokken. Echtscheiding is maatwerk en steeds vaker bestaat er de behoefte aan begeleiding die veel verder gaat dan alleen de juridische aspecten van echtscheiding. De transitie naar een nieuw leven en invulling geven aan de behoeften die daarbij komen kijken vormt voor velen een flinke uitdaging. Mijn cliënten ervaren het als buitengewoon prettig dat mijn dienstverlening heel breed is. Ik bezit de kracht om cliënten gerust te stellen en op een positieve manier mee te denken over de toekomst.
Ik ben zelf gescheiden en vader van twee prachtige kinderen.

Een ervaren advocaat met veel oog voor de menselijke aspecten die echtscheiding met zich meebrengt. Ik neem u aan de hand en ga met u stap voor stap door het proces van echtscheiding en de organisatie van de gevolgen daarvan.

Iets voor u? Aarzel niet om mij te benaderen!

Ik ben een gespecialiseerde VFAS-echtscheidingsadvocaat (www.vfas.nl) en bemiddelaar. De juridische dienstverlening en procesbegeleiding is op het hoogste niveau.

Een moderne vorm van echtscheiding is collaborative divorce. Ook daarvoor kunt u bij mij terecht. Vraag ernaar!

E-mail: bruggen@kesselsadvocaten.nl