Arbeidsrecht advocaten

Arbeidsrecht is een veel omvattend rechtsgebied. Het is daarom enkel voorbehouden aan gespecialiseerde arbeidsrecht advocaten om op een goede - en daarmee verantwoorde - wijze rechtsbijstand te verlenen in zaken waarbij het arbeidsrecht een rol speelt.

Kessels Advocaten heeft al sinds haar oprichting in 1980 een sterke focus gehad op het arbeidsrecht en ontslagrecht in het bijzonder. De afdeling arbeidsrecht wordt dan ook bezet door zeer ervaren arbeidsrechtspecialisten die zich continu laten bijscholen. De arbeidsrechtspecialisten van Kessels Advocaten zijn uiteraard lid van de landelijke specialistenvereniging: VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en de VAR(Vereniging Voor Arbeidsrecht Advocaten Breda / ‘s-Hertogenbosch).

Via het menu aan de rechterkant vindt u een aantal onderwerpen waarin wij u bij kunnen staan. Let wel, het is beperkt omdat er altijd gekeken moet worden naar de specifieke situatie waar u vragen over heeft.

Omdat arbeidsrecht maatwerk is, kunt u kosteloos en vrijblijvend kennismaken. Onze arbeidsrechtsspecialisten Frank Kessels en Marjolijn van Alphen bekijken dan wat in uw situatie de beste keus is.