Uw Arbeidsrecht advocaat

U bent in conflict met uw leidinggevende of uw ontslagproces loopt hoog op. Het zijn vervelende situaties die regelmatig voorkomen en slechts enkele voorbeelden die vallen onder het arbeidsrecht. Arbeidsrecht is een veel omvattend rechtsgebied en kan voor zowel een werkgever als werknemer zeer interessant zijn. De arbeidsrecht advocaten van Kessels Advocaten beschikken over een ruime ervaring binnen dit rechtsgebied en staan u graag bij als uw arbeidsrecht advocaat.

Wat valt er allemaal onder het arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht is een breed rechtsgebied. Het is daarom enkel voorbehouden aan gespecialiseerde arbeidsrecht advocaten om op een goede wijze rechtsbijstand te verlenen aan zaken binnen het arbeidsrecht. De arbeidsrecht advocaten van Kessels Advocaten zijn zeer ervaren arbeidsrechtspecialisten die zich continu laten bijscholen op de verschillende rechtsgebieden. Zo helpen wij u graag bij een geschil in bijvoorbeeld het ontslagrecht, ziekte of arbeidsovereenkomst.

Wilt u meer weten over onderwerpen binnen het arbeidsrecht? We vertellen u graag meer over:
Arbeidsovereenkomst
Bijzondere bedingen
Kantonrechter
Ontslag
Transitievergoeding
Ziekte

Uw arbeidsrecht advocaat in Breda

Al sinds de oprichting van Kessels Advocaten in 1980, hebben wij een sterke focus op het arbeidsrecht en ontslagrecht in het bijzonder. Wij staan u dan ook graag bij als ervaren arbeidsrecht advocaat. Omdat arbeidsrecht maatwerk is, nodigen wij u kosteloos en vrijblijvend uit om kennis met ons te maken.

Onze arbeidsspecialisten Elzemieke Schouten en Marjolijn van Alphen staan u graag te woord. Zij horen uw verhaal en bekijken samen met u in uw situatie de beste keuze is. Wilt u graag een vrijblijvende afspraak maken? Bel ons dan op het nummer 076 525 35 35, of stuur een e-mail naar info@kesselsadvocaten.nl.

Meer weten over arbeidsrecht? Bezoek onze kennisbank

Als advocaat in het arbeidsrecht begrijpen wij dat arbeidsrecht een uitgebreid en lastig onderwerp is. Daarom hebben wij een kennisbank opgesteld waar u terecht kunt voor al uw vragen over de verschillende onderwerpen. Zit uw vraag er niet tussen of is deze nog onbeantwoord? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.