Faillissement voorkomen

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Ziet u geen ander optie dan u failliet te laten verklaren? Soms lijkt dat de enige oplossing, terwijl dat niet altijd het geval hoeft te zijn.

Kessels Advocaten werkt met een aantal specialisten samen om faillissementen te voorkomen. Zo is daar de samenwerking met mr. Ivo Rinkel, voormalig bestuurder van Troostwijk groep en voormalig curator, die als bedrijfskundige ondernemers begeleidt. Ook is er samenwerking met een partij die uw cashmanagement verzorgt. Daarmee worden de geldstromen binnen uw bedrijf gestroomlijnd en wordt er voor gezorgd dat uw klanten of debiteuren zo veel mogelijk tijdig betalen.

Bij moeilijke gesprekken met de bank en crediteuren kan het team van Kessels Advocaten helpen met het creatieve oplossingen. Daarbij valt te denken aan crediteurenakkoorden, herfinanciering, crowdfunding of overnames. Het voordeel van deze samenwerkingen is dat veel diensten zo een stuk goedkoper worden. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen vooral dat moet doen waarmee hij de hoogste toegevoegde waarde kan leveren.

Uw faillissementsrecht advocaat in Breda

Bij Kessels Advocaten kunt u terecht voor deskundig advies over alle vraagstukken met betrekking tot het faillissementsrecht. Onze advocaten hebben veel ervaring met het voorkomen van een faillissement en staan u graag bij. Wij begrijpen goed dat een advocaat bij faillissement een goed gevoel moet geven. Daarom is kennismaken bij ons dan ook gratis en vrijblijvend.

Neemt u gerucht contact op met onze advocaten. Arjan van der Knijf staat u graag te woord. Wilt u graag een vrijblijvende afspraak maken? Bel ons dan op het nummer 076 525 35 35, of stuur een e-mail naar info@kesselsadvocaten.nl.