Ik wil een faillissement vernietigen

Op het moment dat u of uw onderneming failliet is verklaard, wordt vaak gedacht dat de mogelijkheden om het tij te keren zijn uitgeput. De curator gaat aan de slag, de spullen worden verkocht en de zaak houdt op. Dat hoeft lang niet altijd het geval te zijn!

Kessels Advocaten heeft bijzonder veel kennis in huis over het vernietigen van een reeds uitgesproken faillissement. Dit traject doen wij in samenwerking met mr Ivo Rinkel van Introstart, die uw specifieke geval als bedrijfskundige tegen het licht houdt. Na een quickscan informeren wij u of vernietiging van een faillissement zinvol is.

Dan gaan we aan de slag. We praten met crediteuren, de bank, de curator en werknemers, bekijken mogelijkheden voor herfinanciering en verzorgen alle formele en inhoudelijke aspecten met als doel dat uw faillissement zo snel mogelijk weer van de baan is.

Als dit traject succesvol is verlopen, kijken wij met u hoe u nu verder kunt. Vaak zijn er ook na faillissement nog tal van hickup’s als gevolg van het eerdere faillissement. Ook in het kader van deze ‘nazorg’ kunnen wij in samenwerking met Ivo Rinkel veel voor u doen.

Uw faillissementsrecht advocaat in Breda

Bij Kessels Advocaten kunt u terecht voor deskundig advies over alle vraagstukken met betrekking tot het faillissementsrecht. Onze advocaten hebben veel ervaring met de vernietiging van een faillissement en staan u graag bij. Wij begrijpen goed dat een advocaat bij faillissement een goed gevoel moet geven. Daarom is kennismaken bij ons dan ook gratis en vrijblijvend.

Neemt u gerucht contact op met onze advocaten. Arjan van der Knijf staat u graag te woord. Wilt u graag een vrijblijvende afspraak maken? Bel ons dan op het nummer 076 525 35 35, of stuur een e-mail naar info@kesselsadvocaten.nl.