Ondernemingsrecht advocaat

Wet en regelgeving, ondernemers worden er aan alle kanten mee geconfronteerd. Kessels Advocaten helpt u de bomen door het bos te zien en de regels zo toe te passen dat zij zoveel mogelijk in uw voordeel werken. Kessels Advocaten adviseert u over de meest geschikte ondernemingsvorm en over hoe we uw onderneming van een gedegen juridische basis kunnen voorzien. Denk daarbij aan het opstellen en aangaan van contracten, het vastleggen van afspraken met leveranciers en aan het zekerstellen van uw eigen belangen richting klanten. Wilt u later niet voor onaangename verrassingen komen te staan, dan is goede advisering en begeleiding noodzakelijk. Wij doen dat door ons te verdiepen in uw specifieke situatie en wensen en door met u mee te denken buiten de geijkte kaders.

Wij kunnen buigen op decennialange ervaring in het ondernemingsrecht en is dan ook op alle terreinen daarvan thuis. Onze financiële kennis, opgedaan in het bankwezen, zet u op een voorsprong. Mocht u onverhoopt in een gerechtelijke procedure verwikkeld raken, dan hebben wij ook diepgaande procesrechtelijke expertise in huis, waardoor u uw zaak met een gerust hart aan ons uit handen kunt geven. Ook voor het incasseren van uw debiteurenportefeuille bent u bij ons aan het juiste adres.

Het ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is een breed vakgebied. Verschillende onderwerpen komen daarin aan de orde. Kessels Advocaten adviseert en procedeert onder meer op de volgende terreinen:

Uw ondernemingsrecht advocaat in Breda

Onze advocaten ondernemingsrecht Marco den Otter en Arjan van der Knijff staan u graag te woord. Zij horen uw verhaal en bekijken samen met u in uw situatie de beste keuze is. Wilt u graag een vrijblijvende afspraak maken? Bel ons dan op het nummer 076 525 35 35, of stuur een e-mail naar info@kesselsadvocaten.nl.