Algemene voorwaarden advocaat

Bij het ondernemen zijn goede en helder geformuleerde algemene voorwaarden een must. Het opstellen van goede algemene voorwaarden vereist niet alleen specialistische kennis van contractenrecht, maar ook scherpe formuleringen en een vooruitziende blik. Kessels Advocaten heeft deze expertise in huis en beschikt bovendien over ervaring met het interpreteren van dergelijke voorwaarden bij de rechterlijke macht.

Algemene voorwaarden opstellen

Bij het opstellen van uw algemene voorwaarden is uw huidige situatie het vertrekpunt. Op welke soort overeenkomsten hebben de voorwaarden betrekking,  wat is uw specifieke bedrijfsactiviteit en bedrijfsvoering, in welke branche bent u  actief in bent en met wie sluit u contracten af? Kessels Advocaten heeft de specifieke kennis en kunde om te toetsen of uw voorwaarden alle juridische hobbels kan doorstaan. U bent daarom bij ons niet alleen aan het juiste adres om uw algemene voorwaarden te laten opstellen, maar ook om uw huidige voorwaarden tegen het licht te houden en op actualiteit en waterdichtheid te laten controleren.

Maar we gaan verder dan het opstellen en het toetsen van uw voorwaarden alleen. Ook de wijze waarop u de algemene voorwaarden hanteert verdient de aandacht. Want wist u dat deze voorwaarden regelmatig buiten toepassing worden gelaten omdat ze niet overeengekomen blijken te zijn of verkeerd 'ter hand' of ‘ter beschikking’ zijn gesteld? En hoe gaat u ermee om als uw contractspartij zijn eigen algemene voorwaarden van toepassing verklaard?

Uw algemene voorwaarden advocaat in Breda

Onze advocaten ondernemingsrecht Marco den Otter en Arjan van der Knijff staan u graag te woord. Zij horen uw verhaal en bekijken samen met u in uw situatie de beste keuze is. Wilt u graag een vrijblijvende afspraak maken? Bel ons dan op het nummer 076 525 35 35, of stuur een e-mail naar info@kesselsadvocaten.nl.