RECHTSGEBIEDEN

Privacyrecht

Privacy is een hot topic. Er komt nieuwe wetgeving aan en recent is de meldplicht datalekken ingevoerd. Iedere onderneming verwerkt klantgegevens. Maar weten u en uw medewerkers precies wat u wel en niet mag doen?
Lees meer

Arbeidsrecht

Help, mijn werkgever wil van me af! Of bent u juist de werkgever die graag wil weten wat hij wel en niet mag? Onder het arbeidsrecht valt alles wat te maken heeft met de verhouding tussen werkgevers en werknemers. Kessels Advocaten heeft dé specialisten op het gebied van arbeidsrecht. Zij adviseren en procederen voor zowel werkgevers als werknemers op het gebied van arbeidsrecht. Zeker nu het arbeidsrecht op de schop gaat, is het van groot belang dat u zich goed laat adviseren.
>> Lees meer

 

Ondernemingsrecht

Kessels Advocaten doet veel zaken op het gebied van ondernemingsrecht. Als vakbekwaam bedrijfsjurist te Breda in het hartje van Brabant en gespecialiseerd advocaat in ondernemingsrecht behandelen wij een diversiteit aan zaken binnen dit rechtsgebied.
>> Lees meer

 

Familierecht

Het gaat niet meer tussen u en uw partner en u gaat scheiden, of uw kinderen worden uit huis geplaatst door Jeugdzorg. Het zijn allemaal gebeurtenissen die veel emoties oproepen bij betrokkenen. Het zijn ook gebeurtenissen die vallen onder het familierecht.
>> Lees meer

 

Faillissementsrecht

Faillissementen, sla de krant open, zet de tv aan en het woord failliet komt vanzelf langs. Maar wat houdt het in? Hoe ga je failliet en wat zijn de gevolgen? Zit je meteen aan de grond als je failliet gaat? Hoe kan ik iemand failliet laten verklaren? Het zijn allemaal vragen die horen bij het faillissementsrecht. Bij Kessels Advocaten is advocaat en curator Arjan van der Knijff de specialist. Hij adviseert en procedeert op het gebied van faillissementsrecht.
>> Lees meer

 

Intellectueel eigendomsrecht & ICT

,,Ik maak wel even een kopietje” of ,,Ik pak wel een plaatje van internet”, het zijn veel gehoorde zinnetjes die heel onschuldig lijken, maar het niet zijn. Software, foto’s, uitvindingen zijn allemaal beschermd via het intellectueel eigendomsrecht. Zo krijgt u de kans om de investering in uw product terug te verdienen. Het is dan heel vervelend als iemand anders met uw werk aan de haal gaat. Bij Kessels Advocaten is Simone Dirven de specialist. Zij adviseert en procedeert op het gebied van Intellectueel Eigendom.
>> Lees meer

 

Incasso

Worden uw nota’s niet betaald? Heeft u een vordering die u niet kan incasseren? Wij kunnen voor u het incassotraject overnemen. Snel en doeltreffend, vriendelijk doch dringend en met aandacht voor uw relatie.
>> Lees meer