Uitnodiging seminar “Fraude binnen uw onderneming en nieuw ontslagrecht”

AMFKessels
Voor u als ondernemer is niets vervelender dan te ontdekken dat er gefraudeerd wordt binnen uw bedrijf. Geld of goederen verdwijnen en u vermoedt dat een werknemer de dader is. Wat nu? En nog belangrijker: hoe kunt u dit in de toekomst voorkomen?

Op 29 januari 2015 komt Fred Verkerk van AMF Recherchediensten vertellen wat u kunt doen op het moment dat u geconfronteerd bent met fraude. Maar belangrijker nog, hij zal u tips aanreiken waardoor u fraude mogelijk in een vroegtijdig stadium kunt herkennen en voorkomen.

Mr. Marjolijn van Alphen, arbeidsrecht advocaat, vertelt u wat er op het gebied van het arbeidsrecht mogelijk is na de ontdekking van fraude.

Tevens zal zij u kort voorhouden wat er per 1 januari 2015 is gewijzigd binnen het ontslagrecht en welke wijzigingen er per 1 juli 2015 aankomen. Per 1 januari 2015 moet bijvoorbeeld de beëindiging van een contract voor bepaalde tijd worden aangezegd. Ook verandert er het een en ander op het gebied van proeftijd en concurrentiebeding. En per 1 juli 2015 treedt onder meer de transitievergoeding in werking, oftewel nieuwe regels over de ontslagvergoeding.

PROGRAMMA

15:30  uur           ontvangst
16:00 uur            Fred Verkerk
16:45 uur            pauze
17:00 uur            Marjolijn van Alphen
17:45 uur             gelegenheid tot het stellen van vragen
18:00 uur            napraten met een hapje en drankje

AANMELDEN

U bent van harte welkom op donderdag 29 januari a.s. Deelname is kosteloos en u kunt zich aanmelden per e-mail via seminar@kesselsadvocaten.nl onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en e-mailadres. Ook introducés zijn van harte welkom.

LOCATIE

Restaurant De Peer
Oude Liesboslaan 172 te Breda

Graag tot ziens op 29 januari a.s.

Marjolijn van Alphen en Fred Verkerk

Comments are closed.